aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέο σοκ για Τσέλσι, άνετα η Σίτι! (vids)

Νέο σοκ για Τσέλσι, άνετα η Σίτι! (vids)

Νέο σοκ για Τσέλσι, άνετα η Σίτι!

Αδιόρθωτη η Τσέλσι! Αν και προηγήθηκε 2-0 κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, οι νεοφώτιστοι επέστρεψαν και πήραν τον βαθμό (2-2) στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Εύκολα 4-0 την Μπράιτον η Σίτι.

Πάνω που πήγε να αναθαρρήσει η Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ, υπέστη νέο κάζο και έμεινε με μόλις μία νίκη στη φετινή Premier League και χωρίς θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της. Οι «μπλε» αν και προηγήθηκαν κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 2-0 με τα γκολ του Έιμπραχαμ (19’, 43’), στο δεύτερο ημίχρονο εξαφανίστηκαν από το γήπεδο και με το τέρμα του Ρόμπινσον (46’) και το αυτογκόλ του Ζούμα στο 89’, πέταξε δύο βαθμούς, χάνοντας κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία.

Από εκεί και πέρα, πολύ εύκολο αποδείχθηκε το έργο της πρωταθλήτριας Σίτι κόντρα στην Μπράιτον, αφού τη διέλυσε με 4-0. Μόλις στο 2’ ο Ντε Μπρόινε άνοιξε τα σκορ, δείχνοντας προς τα πού οδηγηθεί η κατάσταση, ενώ ο Αγουέρο με διπλό χτύπημα στο 42’ και το 55’ διαμόρφωσε το 3-0. Το τελικό σκορ έγραψε ο Μπερνάρντο Σίλβα στο 79’.

Στα άλλα ματς, πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Κρίσταλ Πάλας κόντρα στην Άστον Βίλα με 1-0, ενώ και η Λέστερ συνέχισε το θετικό της σερί μετά τη νίκη επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αφού χωρίς ιδιαίτερο άγχος επικράτησε της Μπόρνμουθ με 3-1.

Τέλος, στην ισοπαλία (1-1) έμειναν Νιούκαστλ και Γουότφορντ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο 31/08

Σαουθάμπτον- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1
(58′ Βέστεργκαρντ-10′ Τζέιμς)

Τσέλσι- Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-2
Κρίσταλ Πάλας- Άστον Βίλα 1-0
Λέστερ – Μπόρνμουθ 3-1
Μάντσεστερ Σίτι- Μπράιτον 4-0
Νιούκαστλ – Γουότφορντ 1-1
Γουέστ Χαμ- Νόριτς 2-0
Μπέρνλι- Λίβερπουλ 19:30

Κυριακή 01/09

16:00 Έβερτον – Γουλβς
18:30 Άρσεναλ – Τότεναμ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ