aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΝέο μπαράζ δημοσιευμάτων για Βαλβέρδε και Γιουνάιτεντ μετά το «όχι» Ποκετίνο

Νέο μπαράζ δημοσιευμάτων για Βαλβέρδε και Γιουνάιτεντ μετά το «όχι» Ποκετίνο

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε αναζήτηση προπονητή μετά την απόλυση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και η «παρέλαση» ονομάτων συνεχίζεται για τους κόκκινους διαβόλους. Ο μεγάλος στόχος για τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας είναι ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, όμως η προσπάθεια να τον κάνει δικό της «έπεσε» στο κενό, διότι η Παρί Σεν Ζερμέν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να τον αφήσει να φύγει.

Μπορεί ο ίδιος ο Αργεντινός να φαίνεται δυσαρεστημένος στο Παρίσι και να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον πάγκο των Παριζιάνων στα μέσα της σεζόν, όμως η γαλλική ομάδα δεν σκοπεύει να τον αφήσει και έτσι η Γιουνάιτεντ προχωράει στις άλλες λύσεις που κοιτάζει.

Μια από αυτές είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού να είναι αυτή τη στιγμή στα 2-3 επικρατέστερα ονόματα να αναλάβουν τη Γιουνάιτεντ τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Μάλιστα, νέο μπαράζ δημοσιευμάτων τονίζει ότι ο «Τσινγκούρι» είχε και σήμερα επαφές με την αγγλική ομάδα, ενώ η διοίκηση της Γιουνάιτεντ εκτός από τον Βαλβέρδε ήρθε σε επαφή και με ακόμη έναν τεχνικό για να αναλάβει χρέη προσωρινού προπονητή.

Ο λόγος για τον Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος είναι ελεύθερος εδώ και μερικούς μήνες. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «thenationalnews», οι ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου άρχισαν συζητήσεις με τον Ρούντι Γκαρσία και μάλιστα είναι και κοντά σε συμφωνία, όμως η Γιουνάιτεντ παρότι έχει ουσιαστικά κλεισμένο και τον Βαλβέρδε και τον Γκαρσία φαίνεται να περιμένει κάτι ακόμη.

Ο Βαλβέρδε είναι ένας από τους τεχνικούς που εκτιμούν αρκετοί στο Μάντσεστερ και για τη δουλειά του στην Μπαρτσελόν, ενώ παντα υπάρχουν στα υπόψιν και οι Ζινεντίν Ζιντάν, Λουίς Ενρίκε, Έρικ Τεν Χάαγκ, Μπρένταν Ρότζερς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ