aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜυθική πρόταση για Καντέ ετοιμάζουν οι Κινέζοι

Μυθική πρόταση για Καντέ ετοιμάζουν οι Κινέζοι

Ο Ενγκολό Καντέ αποτελεί μεγάλο στόχο σπουδαίων ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά η Shanghai SIPG πιστεύει ότι μπορεί να πείσει τον Γάλλο να αλλάξει ήπειρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror», η κινέζικη ομάδα θα καταθέσει επίσημη πρόταση 40 εκατομμυρίων ευρώ στις «αλεπούδες» πριν από τον μεγάλο τελικό του φετινού Euro, με σκοπό να δελεάσει τους περσινούς πρωταθλητές Αγγλίας.

Στο τιμόνι της ασιατικής ομάδας βρίσκεται ο παλιός προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Σβεν Γκόραν Έρικσον, ο οποίος ήταν στην τεχνική ηγεσία της Λέστερ τη σεζόν 2010-2011. Η τελευταία ηχηρή μεταγραφή των Κινέζων είναι ο Χουλκ που αποκτήθηκε από τη Ζενίτ, κάτι που μαρτυρά την επιθυμία του συλλόγου να αποκτήσει διάσημα ονόματα που έπαιζαν στην Ευρώπη.

Ο ποδοσφαιριστής του Ρανιέρι πήγε στο Νησί το προηγούμενο καλοκαίρι, αφού άφησε την Καέν για 9.000.000 ευρώ. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο 25χρονος μέσος συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη εντεκάδα της Πρέμιερ Λιγκ τη χρονιά που μας πέρασε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ