aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCONFERENCE LEAGUEΜουρίνιο: Εκδιώχθηκε από τη Γιουνάιτεντ με Σμόλινγκ και Μκιταριάν και πήραν μαζί ευρωπαϊκό τρόπαιο

Μουρίνιο: Εκδιώχθηκε από τη Γιουνάιτεντ με Σμόλινγκ και Μκιταριάν και πήραν μαζί ευρωπαϊκό τρόπαιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε το 5/5 στην καριέρα του σε ευρωπαϊκούς τελικούς και κατακτώντας το πρώτο Europa Conference League γίνεται αυτομάτως ο μοναδικός που έχει μαζί με το τρόπαιο της νεοσύστατης διοργάνωσης, το Champions League και το Europa League.

Ο Πορτογάλος προπονητής πίσω στο 2018 είχε απολυθεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγο πριν τα Χριστούγεννα εκείνου του έτους, με τον Χένρικ Μκιταριάν λίγους μήνες νωρίτερα έχει πωληθεί από τους «κόκκινους διαβόλους» και τον Κρις Σμόλινγκ να διαβαίνει την πόρτα της εξόδου το 2020.

Το Europa League του άλλοτε special one το 2017 με την Γιουνάιτεντ ήταν το τελευταίο τρόπαιο που κατέκτησε μέχρι και φέτος η ομάδα του Μάντσεστερ, με τον Μουρίνιο, τον Σμόλινγκ και τον Μκιταριάν να ενώνουν τις δυνάμεις τους φέτος στη Ρόμα. Στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα της αιώνιας πόλης, έφτασαν στην κατάκτηση του Europa Conference League στον τελικό των Τιράνων.

Η Γιουνάιτεντ, ακόμα ζει με τις αναμνήσεις του παρελθόντος…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ