aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜουρίνιο: «Έχω απορρίψει ήδη τρεις με τέσσερις προτάσεις»

Μουρίνιο: «Έχω απορρίψει ήδη τρεις με τέσσερις προτάσεις»

Συνέντευξη στο “beIN Sports” όπου αναφέρθηκε στο λαμπρό παρελθόν του αλλά και στο μέλλον του παραχώρησε ο Ζοζέ Μουρίνιο, με τον 55χρονο τεχνικό να κάνει ειδική αναφορά στη σεζόν 2009-2010 όπου κατέκτησε το τρεμπλ στην Ίντερ (Serie A, Coppa Italia και Champions League).

“H Ίντερ δεν είχε κατακτήσει το Champions League για σχεδόν 50 χρόνια. Υπήρχε μία ολόκληρη γενιά από ιντερίστι που είχαν αυτό το όνειρο.

Επίσης, ο πρόεδρος Μάσιμο Μοράτι ήταν ο γιος του τελευταίου προέδρου που είχε κατακτήσει το τρόπαιο (σ.σ Άντζελο Μοράτι). Οπότε αυτό το όνειρο το είχε και η οικογένεια Μοράτι.

Υπήρχε μία γενιά παικτών που είχαν κερδίσει πολλούς τίτλους στην Ιταλία και ονειρεύονταν την κατάκτηση του Champions League. Ήταν μία πραγματικά δυνατή ομάδα αλλά και μία πραγματική οικογένεια.

Όλοι είχαμε αυτό το όνειρο και παλέψαμε σκληρά για να συμβεί. Στο τέλος της ημέρας, νομίζω πως το τρεμπλ ήταν κάτι που άξιζε η οικογένεια. Ήταν φανταστικό”, τόνισε ο “special one” ενώ ερωτηθείς για δημοσιεύματα που τον θέλουν να επιστρέφει στους “νερατζούρι” το καλοκαίρι διαδεχόμενος τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, απάντησε ως εξής:

“Έχουν περάσει 3,5 μήνες από τότε που προπόνησα για τελευταία φορά έναν σύλλογο και προετοιμάζομαι να το κάνω ξανά. Όταν είσαι στον κόσμο του ποδοσφαίρου, μεταξύ συνεντεύξεων, αγώνων, αναλύσεων με videos και καθημερινών προβλημάτων, δεν βρίσκεις ποτέ χρόνο για τον εαυτό σου.

Χρησιμοποίησα τους τελευταίους μήνες για να ξαναγεμίσω μπαταρίες. Η θέση του προπονητή είναι ξεχωριστή και απολαμβάνω την καθημερινή δουλειά. Θέλω να επιστρέψω αυτό το καλοκαίρι, αρχίζοντας από τον Ιούνιο, από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ξέρω ακριβώς τι δεν θέλω, και για αυτό έχω ήδη απορρίψει τρεις με τέσσερις προτάσεις. Ξέρω επίσης τι είναι αυτό που θέλω. Δεν εννοώ το όνομα του συλλόγου, αλλά το είδος δουλειάς, το στιλ του συλλόγου. Ξέρω τι θέλω και ελπίζω να το αποκτήσω”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ