aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜούντρικ: «Προτιμώ να είμαι βασικός στην Άρσεναλ παρά αλλαγή στη Ρεάλ»

Μούντρικ: «Προτιμώ να είμαι βασικός στην Άρσεναλ παρά αλλαγή στη Ρεάλ»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Βλάντα Ζιντσένκο, o Μιχαΐλο Μούντρικ μίλησε για τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από την Άρσεναλ και υποστήριξε πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι η διαβεβαίωση από τον προπονητή σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του.

Ο 21χρονος αριστερός εξτρέμ της Σαχτάρ Ντόνετσκ φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των «κανονιέρηδων» από το καλοκαίρι και υπάρχουν φήμες πως ήταν προσωπική εισήγηση του συμπαίκτη του στην εθνική Ουκρανίας, Ολεξάντρ Ζιντσένκο.

Σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής που θέλει, είπε: «Από καθαρά υποθετική άποψη, αν υπήρχε η επιλογή να βρίσκομαι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ή να είμαι βασικός στην Άρσεναλ, πιθανότατα θα επέλεγα την Άρσεναλ. Αλλά είναι μια δύσκολη ερώτηση και περιλαμβάνει πολλούς παράγοντες στην απάντησή μου. Θα ήθελα πρώτα να ξέρω από τον προπονητή ότι ακόμα κι αν δεν ήμουν από την αρχή βασικός, θα έπαιρνα μια ευκαιρία. Ουσιαστικά πρέπει να ακούσω απευθείας από τον μάνατζέρ μου ποιος οραματίζεται να είναι ο ρόλος μου στο πλευρό του».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν παρακολουθεί την Άρσεναλ: «Ναι, ξέρω μέσα από το MyScore πότε παίζουν και τους τσεκάρω, ενώ τους παρακολουθώ κάποιες φορές. Είναι μια πολύ δυναμική ομάδα, γενικά όχι μόνο στον έλεγχο της κατοχής αλλά και στο γκολ», ανέφερε ενώ πρόσθεσε πως θα ληφθεί απόφαση του για την επιλογή ομάδας: «Το στυλ παιχνιδιού της ομάδας θα παίξει ρόλο. Είναι πολύ σημαντικό για μένα, περισσότερο από την υπόληψη και το κύρος του κλαμπ».

Ο Μούντρικ μετρά την φετινή σεζόν με την φανέλα της Σαχτάρ Ντονέτσκ 16 συμμετοχές, 8 γκολ και 8 ασίστ στο ουκρανικό πρωτάθλημα και στο Champions League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ