aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜονάχα μια νίκη εντός έδρας από τον Οκτώβρη η Τσέλσι στην Πρέμιερ!

Μονάχα μια νίκη εντός έδρας από τον Οκτώβρη η Τσέλσι στην Πρέμιερ!

Η Τσέλσι αποτυγχάνει να εκμεταλλευτεί την έδρα της φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ και μετράει μονάχα μια νίκη από τον περασμένο Οκτώβρη στα ματς πρωταθλήματος μπροστά στο κοινό της!

Οι «μπλε» κάποτε υπερηφανεύονταν δικαίως για το «κάστρο» τους, όμως, τώρα αυτό αποδεικνύεται… Αχίλλειος πτέρνα.

Όχι με ήττες, αλλά με ισοπαλίες που κοστίζουν πολύ ακριβά και έχουν φτάσει την ομάδα στο -8 από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «μπλε» αν και είχαν το προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο κόντρα σε μια εξαιρετικά μαχητική Μπράιτον το βράδυ της Τετάρτης, εν τέλει τιμωρήθηκαν στις καθυστερήσεις για το γεγονός πως δεν τελείωσαν το ματς όταν έπρεπε κι έτσι ο Γουέλμπεκ με κεφαλιά έγραψε το τελικό τελικό 1-1 στο 90′ + 1′.

Το θέμα είναι πως το «Στάμφορντ Μπριτζ» δεν τους βοηθάει πλέον καθόλου και έχουν μονάχα μια νίκη στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα τελευταία πέντε αποτελέσματα εντός έδρας:

Τσέλσι – Μπέρνλι 1-1

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1

Τσέλσι – Λιντς 3-2

Τσέλσι – Έβερτον 1-1

Τσέλσι – Μπράιτον 1-1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ