aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜιχιταριάν: «Δεν απολάμβανα το ποδόσφαιρο στην Άρσεναλ»

Μιχιταριάν: «Δεν απολάμβανα το ποδόσφαιρο στην Άρσεναλ»

Στο δανεισμό του από την Άρσεναλ στη Ρόμα και στην ανανέωση που χρειαζόταν η καριέρα του αναφέρθηκε ο Χένρικ Μικιταριάν, στην πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής των Ρωμαίων.

Ο Αρμένιος άσος έκανε σαφές ότι ως παίκτης της Άρσεναλ δεν αισθανόταν τη χαρά του παιχνιδιού αγωνιζόμενος, κάτι που ευελπιστεί να αλλάξει στους «τζιαλορόσι»: «Έχω ανάγκη να απολαμβάνω το ότι παίζω ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα από το μέρος. Στην Αγγλία δεν ένιωθα πια αυτή τη χαρά».

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί τη μετακόμισή του από τους «κανονιέρηδες» στους Ρωμαίους πισωγύρισμα για την καριέρα του: «Δεν πρόκειται για ένα πισωγύρισμα, καθώς εδώ παίζουνε σπουδαίο ποδόσφαιρο. Ήθελα να αλλάξω αέρα και είναι μια ευκαιρία για μένα». Μάλιστα έκανε γνωστό πως δέχθηκε την πρόταση της Ρόμα χωρίς δεύτερες σκέψεις: «Δέχθηκα αμέσως με ενθουσιασμό. Δεν μιλήσαμε καν για χρήματα».

Τέλος ο ηγέτης της εθνικής Αρμενίας αναφέρθηκε για τις ελπίδες πρόκρισης της ομάδας του στο Euro 2020: «Τα μηνύματα μετά τα δύο τελευταία παιχνίδια με έκαναν χαρούμενο, αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθώ στη Ρόμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ