aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαMετά τη... γκάφα, επίσημα στη Μπάγερν o Σανέ (pics & video)

Mετά τη… γκάφα, επίσημα στη Μπάγερν o Σανέ (pics & video)

Η Μπάγερν Μονάχου μετά τη… γκάφα με την κυκλοφορία των φωτογραφιών του Λερόι Σανέ, ανακοίνωσε την απόκτηση του παίκτη από τη Μάντσεστερ Σίτι το πρωί της Παρασκευής. Ο διεθνής Γερμανός εξτρέμ ανακοινώθηκε από τους Βαυαρούς, που ήρθαν σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτησή του αντί 50.000.000 ευρώ.

Mία μετεγγραφή που καθυστέρησε ένα χρόνο εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του Σανέ, που έχασε το μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν λόγω ρήξης χιαστού. Ωστόσο, ο τραυματισμός δεν ήταν ικανός να αναγκάσει τη Μπάγερν να κάνει πίσω, αφού θεωρείται ιδανικός διάδοχος του Φρανκ Ριμπερί στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ο 24χρονος εξτρέμ πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, άναψε το «πράσινο φως» και επισημοποιήθηκε το deal. Την φετινή σεζόν ο Σανέ είχε τρεις συμμετοχές συνολικά με τους «πολίτες», ενώ απ’ το 2016, όταν κι αποκτήθηκε από τη Σάλκε, είχε 39 γκολ και 45 ασίστ σε 135 αναμετρήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ