aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜέντες – Ο Ρονάλντο είναι ευτυχισμένος στην Γιουνάιτεντ

Μέντες – Ο Ρονάλντο είναι ευτυχισμένος στην Γιουνάιτεντ

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να έκλεισε ιδανικά το 2021 σκοράροντας απέναντι στην Μπέρνλι, ωστόσο είναι αλήθεια πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ το τελευταίο διάστημα έχει μείνει μακριά από τον καλό του ευατό.

Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι υποστηρίζουν πως η προσωπικότητα του υπερκαλύπτει τους συμπαίκτες του, κάτι που είχε ως συνέπεια την μειωμένη απόδοση των υπόλοιπων επιθετικών της ομάδας όπως του Σάντσο και του Ράδφορντ.

Πάντως υπήρξε απάντηση από την πλευρά του Πορτογάλου και συγκεκριμένα από τον αντζέντη του Ζορζέ Μέντες, ο οποίος τόνισε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι χαρούμενος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και πως σε καμία περίπτωση δεν σκέφτεται το μέλλον του μακριά από τους «κόκκινους διάβολους».

«O Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πολύ ευτυχισμένος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα συνεχίσει με συμπαγείς και σπουδαίες εμφανίσεις, όπως πάντα στην καριέρα του.

Είμαι σίγουρος πως θα είναι μία σπουδαία σεζόν για εκείνον», δήλωσε ο Πορτογάλος μεγαλοατζέντης του CR7.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ