aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜένει οριστικά στην Τότεναμ ο Κόντε

Μένει οριστικά στην Τότεναμ ο Κόντε

Στην τεχνική ηγεσία της Τότεναμ και την επόμενη σεζόν θα παραμείνει ο Αντόνιο Κόντε, με τον Ιταλό να πείθεται για το πλάνο των Λονδρέζων για το 2022/23.

Ο Ιταλός προπονητής συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή (27/5) με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Φάμπιο Παρατίτσι στο Τορίνο και οι δυο τους συζήτησαν το πλάνο της ομάδας για την επόμενη σεζόν, αλλά και για τις μεταγραφικές βλέψεις που υπάρχουν εν όψει του προσεχούς καλοκαιριού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντόνιο Κόντε είχε συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, Αλλά δεν ήταν καθόλου βέβαιο ότι θα παραμείνει, αν δεν είχε τις απαραίτητες εγγυήσεις για την ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ, ώστε να μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα του σε πορεία πρωταθλητισμού.

Πρώτες κινήσεις τις οποίες εισηγήθηκε ο Αντόνιο Κόντε είναι η παραμονή των Κρίστιαν Ρομέρο, Ροντρίγκο Μπεντανκούρ, Σέρχιο Ρεγκιλόν και Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, ενώ αναμένονται έσοδα από παραχώρηση των Τάνγκι Εντομπελέ και Τζιοβάνι Λο Σέλσο.

Επιπλέον, μέσα στην εβδομάδα η ENIC ανακοίνωσε έξτρα χρηματοδότηση 180 εκατ. ευρώ που θα διατεθούν κυρίως για τη μεταγραφική ενίσχυση, με τις κινήσεις αυτές να παίζουν καθοριστικό ρόλο για την παραμονή του Αντόνιο Κόντε στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ