aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜεγάλο πρόβλημα για τον Τούχελ – Το Brexit τον… στέλνει εκτός Αγγλίας

Μεγάλο πρόβλημα για τον Τούχελ – Το Brexit τον… στέλνει εκτός Αγγλίας

Έχουν περάσει σχεδόν τρεις εβδομάδες από την ημέρα που ο Τόμας Τούχελ απομακρύνθηκε από την Τσέλσι. 1,5 χρόνο μετά την πρόσληψη του, ο Γερμανός τεχνικός είδε την πόρτα της εξόδου από τη νέα ιδιοκτησία των «μπλε», με τον Γκρέιαμ Πότερ να αναλαμβάνει να καλύψει το κενό του.

Ο Τούχελ ωστόσο, παρότι έχει περάσει καιρός από την ημέρα που απολύθηκε, εξακολουθεί να μένει στο Λονδίνο και μάλιστα πολύ κοντά στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι, Cobham, καθώς και οι κόρες του πηγαίνουν σχολείο στο Surrey.

Σύμφωνα ωστόσο με τα Μέσα του Νησιού, ο τέως προπονητής της Τσέλσι ενδέχεται να αναγκαστεί να αποχωρήσει σύντομα από την Αγγλία. Όπως αναφέρει η Telegraph, το Brexit είναι ο λόγος που ίσως υποχρεώσει τον Τούχελ να φύγει από το Λονδίνο, καθώς δεν αποκλείεται η απόλυση του από την Τσέλσι να του δημιουργήσει πρόβλημα με τη βίζα του.

Τον Γενάρη του 2021, η Τσέλσι είχε βγάλει μια ειδική άδεια για τον Τούχελ και τους συνεργάτες του, η οποία ωστόσο φέρεται να είχε ημερομηνία λήξης έως και το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Εφόσον προκύψει ότι η βίζα δεν έχει πλέον ισχύ, τότε ο Τούχελ θα έχει ίδιους όρους με τους… κοινούς θνητούς, πράγμα που σημαίνει πως ενεργοποιείται αυτομάτως ο κανόνας των 90 ημερών που υπάρχει για κάθε πολίτη ο οποίος δεν είναι Βρετανός και έτσι η κυβέρνηση της χώρας θα πρέπει να απελάσει τον Γερμανό κόουτς πριν από τα Χριστούγεννα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ