aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜε τόσα πουλάει τον Κουτίνιο στην Μπαρσελόνα

Με τόσα πουλάει τον Κουτίνιο στην Μπαρσελόνα

Το καλοκαίρι που πέρασε όσο και αν προσπάθησε η Μπαρσελόνα δεν κατάφερε να κάνει δικό της τον Φελίπε Κουτίνιο. Όμως, οι Καταλανοί φαίνεται πως επιστρέφουν δριμύτεροι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουάριου. Τουλάχιστον, αυτό αναφέρει η «Mundo Deportivo» με τις πηγές της να κάνουν λόγο πως οι Μπλαουγκράνα έχουν ξεκινήσει και πάλι επαφές με τους Άγγλους για χάρη του Βραζιλιάνου χαφ.

Μάλιστα, αυτές είναι σε προχωρημένο επίπεδο με την εν λόγω εφημερίδα ν’ αποκαλύπτει πως ο σύλλογος του Μερσεϊσάιντ έκανε γνωστό στους Καταλανούς πως είναι διατεθειμένος να πουλήσει τον έμπειρο μέσο μόνο αν στα γραφεία τους φτάσει πρόταση που θ’ αγγίζει ή θα ξεπερνάει τα 127 εκατομμύρια λίρες.

Από την πλευρά του ο ίδιος ο παίκτης τόσο πριν από έξι μήνες, όσο και τώρα φαίνεται πως είναι κάτι παραπάνω από θετικός, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρσελόνα και προκειμένου να το πετύχει δεν αποκλείεται ν’ ασκήσει πιέσεις με κάθε τρόπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ