aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUE«Με φλέρταραν δύο παίκτες της Λίβερπουλ, ετοιμάζω κι άλλες εισβολές»

«Με φλέρταραν δύο παίκτες της Λίβερπουλ, ετοιμάζω κι άλλες εισβολές»

«Γυάλισε» σε δύο παίκτες της Λίβερπουλ η «καυτή» εισβολέας του τελικού του Champions League.

Η Κίνσεϊ Βολάνσκι, που πρόσφατα έγινε το πρόσωπο των ημερών με το «ντου» που έκανε στο «Wanda Metropolitano» κατά τη διάρκεια του Τότεναμ-Λίβερπουλ, αποκάλυψε ότι τη φλέρταραν ποδοσφαιριστές των «reds», στέλνοντάς της μηνύματα.

«Δεν θα αποκαλύψω ονόματα, αλλά δύο παίκτες της Λίβερπουλ μου έστειλαν προσωπικό μήνυμα για να με φλερτάρουν μετά την εισβολή μου στο παιχνίδι», δήλωσε στη «Sun» το μοντέλο από την Αγγλία, το οποίο έτυχε τρελής αναγνώρισης μετά το συγκεκριμένο συμβάν.

«Ο ένας μου έστειλε καρδούλα και ο άλλος μήνυμα που ανέφερε: “σε είδα στο παιχνίδι”. Ειλικρινά δεν ήξερα ποιοι είναι μέχρι που κλίκαρα για να μάθω το προφίλ τους. Δεν ανταποκρίθηκα, αφού έχω σύντροφο», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια μίλησε για τα μελλοντικά της πλάνα. «Αφού είμαι 30, σκοπεύω να βγάλω αρκετά λεφτά για να αποσυρθώ και το συμβάν στο Champions League θα με βοηθήσει να το πετύχω. Σχεδιάζω να κάνω κι άλλες εισβολές για να ανεβάσω το προφίλ μου. Η ανταπόκριση ήταν απίστευτη, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη. Ήταν η μεγαλύτερη συγκίνηση της ζωής μου», κατέληξε η Κίνσεϊ Βολάνσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ