aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜάτιτς: «Δεν αποτελεί δικαιολογία ο χαμηλός όρος ηλικίας, θέλω πρωτάθλημα»

Μάτιτς: «Δεν αποτελεί δικαιολογία ο χαμηλός όρος ηλικίας, θέλω πρωτάθλημα»

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος, επιθυμεί τη νέα σεζόν, όπως δήλωσε, ο Νεμάνια Μάτιτς. Ο χαμηλός μέσος όρος ηλικίας της δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία σε περίπτωση αποτυχίας, σύμφωνα με τον 32χρονο μέσο της Γιουνάιτεντ, Μάτιτς, ο οποίος τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του, σκέφτονται την κατάκτηση της επόμενης Premier League.

«Θα ήθελα να κερδίσω την Premier League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πιστεύω πως η ομάδα μας πρέπει πάντα να πολεμάει για τον τίτλο. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το κλαμπ και να μην αφήσουμε κάποια άλλη ομάδα να εξασφαλίσει τον τίτλο 7 ή 10 αγώνες πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Φυσικά έχουμε μια ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι δικαιολογία. Οι νεαροί μας παίκτες έχουν αποκτήσει ήδη σημαντικές εμπειρίες, οπότε την επόμενη σεζόν πρέπει να παλέψουμε. Δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο, αλλά μπορούμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Αυτός είναι ο προσωπικός μου στόχος και πιστεύω πως και οι συμπαίκτες μου σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά στο επίσημο περιοδικό των «κόκκινων διαβόλων», Inside United.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ