aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜαρσιάλ για Ράνγκνικ: «Όταν ήρθε στην ομάδα, ο στόχος μου ήταν να φύγω»

Μαρσιάλ για Ράνγκνικ: «Όταν ήρθε στην ομάδα, ο στόχος μου ήταν να φύγω»

Ήταν γνωστό πως στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο την άφιξη του Ραλφ Ράνγκνικ, με τα αποδυτήρια να διχάζονται και την κατάσταση να μυρίζει μπαρούτι.

Ένας από τους παίκτες που δεν ήθελε να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Γερμανού τεχνικού ήταν ο Άντονι Μαρσιάλ, που τον Ιανουάριο αποχώρησε από το σύλλογο για να δοκιμαστεί στην Λα Λίγκα με τη φανέλα της Σεβίλλης.

Ο Γάλλος επιθετικός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Guardian», αποκάλυψε πως δεν είχε σκοπό να παραμείνει στην ομάδα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ράνγκνικ και για αυτό αποχώρησε για την ομάδα της Ανδαλουσίας.

«Όταν ήρθε στην ομάδα, ο στόχος μου ήταν να φύγω. Του είπε ότι θέλω να αποχωρήσω και αυτό ήταν όλο. Εκείνος μου απάντησε πως αν θέλω να μείνω και συνεχίσω να προπονούμαι με τον ίδιο τρόπο, θα έπαιρνα χρόνο συμμετοχής. Όμως ο στόχος μου ήταν να φύγω, να έχω μία καινούργια ατμόσφαιρα, ένα καινούργιο σύλλογο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο επιθετικός της Σεβίλλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ