aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜάουντ: «Η καραντίνα στο Euro με έπεισε να εμβολιαστώ»

Μάουντ: «Η καραντίνα στο Euro με έπεισε να εμβολιαστώ»

Ο Μέισον Μάουντ γίνεται ο δεύτερος παίκτης της εθνικής Αγγλίας που αποκαλύπτει πως έχει εμβολιαστεί, μετά τον πρώην συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Τάμι Έιμπραχαμ.

Ο μεσοεπιθετικός των «τριών λιονταριών» αναγκάστηκε να μείνει σε καραντίνα κατά τη διάρκεια του Euro, καθώς ήρθε σε επαφή με τον συμπαίκτη του στους «μπλε», Μπίλι Γκίλμουρ, με τον Σκωτσέζο να βρίσκεται αργότερα θετικός στον Covid-19.

Όπως αποκάλυψε και ο ίδιος ο Μάουντ, η καραντίνα που τον ανάγκασε να μείνει εκτός από το παιχνίδι με την Τσεχία και ανέτοιμος για τα προημιτελικά με τη Γερμανία, έπεισε τον 22χρονο να εμβολιαστεί.

«Είμαι πλήρως εμβολιασμένος τώρα. Περνώντας αυτή την κατάσταση, χάνοντας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι είχε αντίκτυπο στην απόφασή μου. Πιστεύω για τους παίκτες, είναι δική τους επιλογή αν θέλουν να εμβολιαστούν. Δεν νομίζω ότι μπορείς να αναγκάσεις κάποιον να το κάνει, για μένα ήταν μια δύσκολη εμπειρία και αυτό με ώθησε να το κάνω, και σχετικά γρήγορα», ήταν τα λόγια του 22χρονου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ