aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜάντσεστερ Σίτι: Θέλει Ζοάο Φέλιξ ως αντί-Αγουέρο

Μάντσεστερ Σίτι: Θέλει Ζοάο Φέλιξ ως αντί-Αγουέρο

Τη στιγμή που οι φήμες περί αποχώρησης του Σέρχιο Αγουέρο από την Μάντσεστερι Σίτι φουντώνουν, εμφανίζεται στο προσκήνιο ο Ζοάο Φέλιξ.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αυξηθεί τα σενάρια που θέλουν τον Σέρχιο Αγουέρο να αποχωρεί στο τέλος της τρέχουσας σεζόν από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Τζουάν Λαπόρτα εξέφρασε το ενδιαφέρον για τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, τονίζοντας πως θέλει να το δει να αγωνίζεται στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι. Ο παίκτης των «πολιτών» από την πλευρά του πήρε θέση για τα όσα ακούγονται συνιστώντας μεταξύ άλλων υπομονή.

Στην Ισπανία πάντως, αναφέρουν ότι Μπαρτσελόνα και Σέρχιο Αγουέρο έχουν δώσει τα χέρια και ο Αργεντινός επιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Την ίδια ώρα ρεπορτάζ του «Eurosport» αναφέρει ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Αγουέρο για την επόμενη σεζόν κι αυτός δεν είναι άλλος από τον επιθετικό της Ατλέτικο, Ζοάο Φέλιξ.

Οι «ροχιμπλάνκος» δεν είναι ικανοποιημένοι από την απόδοση του και την εργατικότητα του κι έτσι εξετάζουν το ενδεχόμενο αποχώρησής του από το «Μετροπολιτάνο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ