aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΜάντσεστερ Σίτι: Μέχρι και €350.000.000 για τον Χάαλαντ!

Μάντσεστερ Σίτι: Μέχρι και €350.000.000 για τον Χάαλαντ!

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να σχεδιάζει την προσπάθεια απόκτησης του Έρλινγκ Χάαλαντ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, όμως σύμφωνα με όσα μεταδίδει η «Sun» έχει ως ισχυρό ανταγωνιστή, την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα!

Για αυτόν τον λόγο οι Άραβες ιδιοκτήτες της είναι έτοιμοι να βγάλουν από τα ταμεία τους μέχρι και 350 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου η Μάντσεστερ Σίτι να φέρει τον Έρλινγκ Χάαλαντ στο Έτιχαντ. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Sun», εάν οι «Πολίτες» καταφέτουν να ντύσουν με τη φανέλα τους τον 20χρονο Νορβηγό διεθνή επιθετικό της Ντόρτμουντ, θα μπορούσε να γίνει ο υψηλότερος αμειβόμενος στην ιστορία της Premier League.

Ο μισθός του θα ήταν περίπου 700.000 ευρώ την εβδομάδα, περισσότερα από 33 εκατ. ευρώ τη σεζόν, ενώ με το πενταετές συμβόλαιο που θα υπέγραφε, οι συνολικές αποδοχές του θα έφταναν τα 170 εκατ. ευρώ!

Επίσης η Ντόρτμουντ, σύμφωνα με το ESPN, έχει ορίσει τη τιμή πώλησής του στα 180 εκατομμύρια ευρώ για οποιαδήποτε ομάδα θέλει να τον αποκτήσει στην προσεχή μεταγραφκή περίοδο.

Έτσι, η προσπάθεια απόκτησής του θα φτάσει συνολικά στα 350 εκατ. ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ