aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜάντσεστερ Σίτι – Έτοιμη να πληρώσει 130 εκατ. λίρες για τον Κέιν

Μάντσεστερ Σίτι – Έτοιμη να πληρώσει 130 εκατ. λίρες για τον Κέιν

Όπως αναφέρει το «The Athletic», η Μάντσεστερ Σίτι δεν προτίθεται να αφήσει την περίπτωση του Χάρι Κέιν και ετοιμάζεται να πληρώσει 130 εκατ. λίρες. Από την πλευρά της η Τότεναμ ζητάει 150 εκατ. λίρες, όμως η στάση του Άγγλου επιθετικού ενδέχεται να την οδηγήσει να κάνει πίσω.

Ο 28χρονος άσος έδειξε την ενόχληση του, καθώς δεν πήγε στην προετοιμασία των «σπερς», αλλά αναμένεται να δώσει το παρών από το τέλος της εβδομάδας, προκειμένου να μη δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση του με τους Λονδρέζους για να προχωρήσει και η μεταγραφή του στους «πολίτες».

Ο Χάρι Κέιν έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να πάει στη Μάντσεστερ Σίτι και μάλιστα ισχυρίζεται πως είχε συμφωνήσει με τον διοικητικό ηγέτη της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, για να φύγει το καλοκαίρι. Οπότε, η μετακόμιση του στο Μάντσεστερ για λογαριασμό των πρωταθλητών Αγγλίας μοιάζει πολύ πιθανή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ