aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στα «ραντάρ» της ο Ολιβιέ Ζιρού

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στα «ραντάρ» της ο Ολιβιέ Ζιρού

Σύμφωνα με τους «Times», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην περίπτωση του Ζοάο Φέλιξ, πρόσθεσε στην λίστα της και τον Ολιβιέ Ζιρού.

Οι υπερβολικές απαιτήσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον νεαρό Πορτογάλο επιθετικό που αγγίζουν τα 20,8 εκατ. ευρώ για ένα εξάμηνο δανεισμό έχουν απωθήσει τους «κόκκινους διαβόλους» από την περίπτωσή του και τους έχουν αναγκάσει να αναζητούν άλλες επιλογές για να καλύψουν το κενό που άφησε η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το κενό αυτό δεν μπορεί να καλυφθεί μόνο από τον Μαρσιάλ εξαιτίας των πολλών τραυματισμών που έχει βγάλει και θα συνεχίσει να βγάζει πιθανότατα. Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Γουλβς, ο Έρικ Τεν Χαγκ τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται έναν επιπλέον επιθετικό αν θέλει να είναι ανταγωνιστική για την τετράδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Τόνισε όμως πως πρέπει να είναι κάποιος επιδραστικός, αλλιώς απλώς θα… κάψουν λεφτά.

Κάπου εκεί λοιπόν έρχεται και η προοπτική του Ολιβιέ Ζιρού της Μίλαν του οποίου το συμβολαίο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως η περίπτωσή του δεν θα έχει μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις. Οι Άγγλοι γνωρίζουν πως οι «Ροσονέρι» αναμένεται να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο και γι’ αυτό τηρούν στάση αναμονής προς στιγμήν.

Όσον αφορά την περίπτωση ανάκλησης του δανεισμού του Αμάντ Ντιαλό από την Σάντερλαντ που κάνει πολύ καλή σεζόν, δεν είναι πιθανό σενάριο, αφού ο Ολλανδός τεχνικός θεωρεί πως θα κάνει καλύτερο στον νεαρό να παραμείνει εκεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ