aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Πόρτα» από Ζιντάν, θέλει... Ποτσετίνο!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Πόρτα» από Ζιντάν, θέλει… Ποτσετίνο!

Η σύζυγος του Ζιντάν μπήκε εμπόδιο, ο Γάλλος αρνήθηκε την πρόταση της Γιουνάιτεντ και το βλέμμα στρέφεται στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι στην κορυφή της λίστας για τη θέση του Σόλσκιερ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, ωστόσο πολύ δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωσή του. Ο Γάλλος τεχνικός αρνήθηκε την πρόταση της Μάντσεστερ, αφού η σύζυγός του δεν επιθυμεί να φύγει από το Παρίσι. Παράλληλα, ο ίδιος δε μιλά αγγλικά και η προσαρμογή του θα ήταν δύσκολη. Το δίδυμο Κάρικ και Φλέτσερ θα είναι στον πάγκο για τα επόμενα ματς, την ώρα που η διοίκηση της Μάντσεστερ ρίχνει το βλέμμα της στον… Μαουρίτσιο Ποτσετίνο!

Ο κόουτς της Παρί είναι ο μεγάλος στόχος των «Κόκκινων», με το Sky Sports να τονίζει πως η Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι. Αλλωστε, η Παρί Σεν Ζερμέν δε δείχνει… ζεστή να κρατήσει τον Αργεντινό προπονητή και τη νέα σεζόν, μιας και η ομάδα δεν πείθει με το ποδόσφαιρο που παίζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ