aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο Τεν Χάγκ έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του Ρονάλντο»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο Τεν Χάγκ έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του Ρονάλντο»

Να διατηρήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί ο Έρικ Τεν Χαγκ, όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η «Telegraph»!

Παρά τις φήμες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους τις τελευταίες μέρες και κάνουν λόγο για αποχώρηση του Πορτογάλου σταρ από τη Γιουνάιτεντ μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, το συγκεκριμένο δημοσίευμα έρχεται να… καθησυχάσει τους φίλους των «κόκκινων διαβόλων».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ο Ολλανδός προπονητής αναμένεται να μιλήσει μέσα στις επόμενες μέρες με τον Ρονάλντο, για να του εκφράσει την επιθυμία του να τον κρατήσει στο «Όλντ Τράφορντ». Να θυμίσουμε πως ο Πορτογάλος πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, έχοντας σκοράρει 24 φορές σε 38 συμμετοχές που έχει «γράψει» σε όλες τις διοργανώσεις!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ