aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Πογκμπά φεύγει ελεύθερος το καλοκαίρι σύμφωνα με το ESPN

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Πογκμπά φεύγει ελεύθερος το καλοκαίρι σύμφωνα με το ESPN

Ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος το 2016 αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βγάζει από τα ταμεία της 105 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Γιουβέντους, ετοιμάζεται να φύγει από το Ολντ Τράφορντ.

Όπως αναφέρει το ESPN, ο Γάλλος μέσος έπειτα από πέντε χρόνια στο Μάντσεστερ επιθυμεί να ζήσει μία νέα ποδοσφαιρική περιπέτεια, έχοντας κάνει ξεκάθαρο στη διοίκηση των Red Devils πως δεν προτίθεται να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον σύλλογο, με το υπάρχον συμβόλαιό του να εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι.

Ως εκ τούτου, ο αγγλικός σύλλογος αναμένεται να χάσει τον παίκτη, δίχως να προσθέσει στους τραπεζικούς του λογαριασμούς ούτε ευρώ. Την ίδια στιγμή, Ρεάλ, Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του 28χρονου Γάλλου διεθνή.

Ωστόσο, καμία εκ των ομάδων που αναφέρθηκαν δεν σχεδιάζει να κάνει κίνηση για τον παίκτη τον Ιανουάριο, καθώς προτιμούν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο το καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ