aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Γύρισε 57 χρόνια πίσω, με 12 συνεχόμενα ματς δίχως clean sheet στο «Όλντ...

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Γύρισε 57 χρόνια πίσω, με 12 συνεχόμενα ματς δίχως clean sheet στο «Όλντ Τράφορντ»!

Είναι ακόμη μία νίκη. Ακόμη τρεις βαθμοί που επιτυγχάνονται με ένα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το 80ο λεπτό, και στο τέλος της βραδιάς βγάζουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νικήτρια, από ένα συγκλονιστικό ματς, για το οποίο σοβαρό μερίδιο ευθύνης έχει και η Αταλάντα.

Το σύνολο του Γκασπερίνι άλλωστε ήταν αυτό που προηγήθηκε. Έφερε το ματς στα μέτρα του, έκανε το 2-0 στο «Όλντ Τράφορντ» και πιθανώς αν δεν αναζητούσε με τέτοιο τρόπο και τρίτο γκολ, να μην έχανε. Πρόκειται βεβαίως για ένα υποθετικό σενάριο, από την στιγμή που οι «κόκκινοι διάβολοι» πανηγύριζαν με το σφύριγμα της λήξης.

Ωστόσο, η Αταλάντα αποτελεί και… επίσημα, την 12η διαφορετική ομάδα, που πετυχαίνει γκολ σε ισάριθμα ματς στο «Όλντ Τράφορντ», με τους γηπεδούχους να μην παρουσιάζουν… συνήθως, μία εντυπωσιακή παράσταση για τον κόσμο τους, αλλά ένα θέαμα που ουκ’ ολίγες φορές έχουν αντικρίσει.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έγινε ο πρώτος προπονητής μετά τον Ματ Μπάσμπι το 1964, που βλέπει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δέχεται γκολ για 12η συνεχόμενη φορά στην έδρα της,με τους «κόκκινους» πάντως να έχουν επικρατήσει στο 50% των αναμετρήσεών τους (6 στα 12).

Τέλος, η πιο πρόσφατη φορά που η Γιουνάιτεντ δεν δέχθηκε γκολ στην έδρα της, ήταν τον Απρίλιο του 2021, στα προημιτελικά του Europa Leagueμε αντίπαλο την Γρανάδα (2-0), ενώ σε επίπεδο Premier Leagueσυνέβη ένα μήνα νωρίτερα, απέναντι στην Γουέστ Χαμ (1-0).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ