aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Έβερτον 3-1: Με Ράσφορντ στον 4ο γύρο του FA οι Κόκκινοι Διάβολοι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 3-1: Με Ράσφορντ στον 4ο γύρο του FA οι Κόκκινοι Διάβολοι

Ίσως ο Έρικ Τεν Χαγκ να μην ενθουσιάστηκε με την απόδοση της ομάδας του, η οποία αγχώθηκε απέναντι στην Έβερτον. Είδε όμως τον Ράσφορντ να είναι εκπληκτικός για ακόμη μια βραδιά και να οδηγεί τους Κόκκινους Διαβόλους στη νίκη με 3-1, η οποία τους χάρισε την πρόκριση στον 4ο γύρο του FA Cup.

Με την ώθηση της τρομερής της κατάστασης μπήκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ματς και ουσιαστικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη της καλή στιγμή. Στο 4′ ο Ράσφορντ προέλαυσε από τα αριστερά, γύρισε την μπάλα και ο Άντονι με κοντινή προβολή έκανε το 1-0.

Η Έβερτον ωστόσο, μπόρεσε να βγάλει γρήγορα αντίδραση. Αρχικά, στο 13′ ο Γκρέι είδε το σουτ του να σταματά στο δοκάρι και ένα λεπτό αργότερα, χάρη στην αδιανόητη γκάφα του Ντε Χέα, ο Κόουντι από κοντά έφερε το ματς στα ίσα.

Μερικές στιγμές αργότερα, ο Μαρσιάλ άγγιξε το 2-1, αλλά ο Πίκφορντ του είπε «όχι» σε τετ α τετ. Από εκεί και μετά το παιχνίδι ισορρόπησε με τα Ζαχαρωτά να αμύνονται και να προσπαθούν να «χτυπήσουν» στην κόντρα και την ομάδα του Τεν Χαγκ να επιχειρεί να ανακτήσει το προβάδισμά της. Λίγο πριν το ημίχρονο, το πολύ καλό σουτ του Έρικσεν από τη γωνία της περιοχής πέρασε μόλις άουτ.

Το δεύτερο μέρος άρχισε όπως ακριβώς και το πρώτο. Μόνο που αυτή τη φορά αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Έβερτον, μετά το γύρισμα του Ράσφορντ ήταν ο… Κόουντι, το αυτογκόλ του οποίου χάρισε στους γηπεδούχους το 2-1 στο 52′.

Η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που έδειχνε να ελέγχει το ματς και να ψάχνει το τρίτο γκολ, όμως στο 64′ τα Ζαχαρωτά έφτασαν κοντά στην ισοφάριση. Ο Κόουλμαν έκανε επικίνδυνη σέντρα σουτ από τα δεξιά, ο Ντε Χέα απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Μικολένκο δεν κατάφερε να σκοράρει.

Επτά λεπτά αργότερα, η ομάδα του Λάμπαρντ σόκαρε και πάλι το «Όλντ Τράφορντ», όταν ο Κάλβερτ-Λιούιν μπήκε στην πορεία της δυνατής σέντρας του Γκρέι κάνοντας το 2-2. Ο Άγγλος εξτρέμ όμως είχε ξεκινήσει από θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε.

Οι γηπεδούχοι από εκεί και στο εξής διαχειρίστηκαν το προβάδισμα και στις καθυστερήσεις του ματς «κλείδωσαν» το παιχνίδι. Ο Γκόντφρι ανέτρεψε τον Γκαρνάτσο εντός περιοχής και ο Ράσφορντ από την άσπρη βούλα βρήκε το γκολ που άξιζε, στέλνοντας την ομάδα του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Τεν Χαγκ): Ντε Χέα, Μαλάσια, Σο, Βαράν, Νταλότ, Έρικσεν, Καζεμίρο, Ράσφορντ, Φερνάντες, Άντονι, Μαρσιάλ

Έβερτον (Λάμπαρντ): Πίκφορντ, Κόουλμαν, Γκόντφρι, Κόουντι, Ταρκόφσκι, Μικολένκο, Ιγουόμπι, Γκέι, Ονάνα, Γκρέι, Μοπέ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ