aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αμφίβολος ο Κριστιάνο με Γουέστ Χαμ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αμφίβολος ο Κριστιάνο με Γουέστ Χαμ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε με πρόβλημα στο λαιμό από την αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ κόντρα στη Μπρέντφορντ, γεγονός που έχει θέσει εν αμφιβόλω την παρουσία στο ματς με την Γουέστ Χαμ.

Αμφίβολη παραμένει συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο για την επικείμενη αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γουέστ Χαμ (22/1) στο «Όλντ Τράφορντ».

Παρά το γεγονός πως ο Πορτογάλος επέστρεψε στη αγωνιστική δράση στο ματς με τη Μπρέντφορντ, ένα πρόβλημα που αποκόμισε στο λαιμό κόντρα στους Λονδρέζους έχει θέσει εν αμφιβόλω την παρουσία του στην αναμέτρηση απέναντι στους Hammers.

«Ο Κριστιάνο παραμένει ερωτηματικό επειδή είχε ένα πρόβλημα με τον λαιμό του. Έλαβε θεραπεία χθες για δυο με τρεις ώρες και πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα νιώθει σήμερα» επιβεβαίωσε ο προπονητής των Κόκκινων Διάβολων, Ραλφ Ράνγκνικ, μιλώντας στο κανάλι της ομάδας.

Σε περίπτωση που τελικά ο Πορτογάλος δεν καταφέρει να δώσει το παρών, τότε το όνομά του θα γραφτεί στο απουσιολόγιο πλάι σε εκείνα των Μπαϊγί, Μπισάκα, Σο, αλλά και Βίκτορ Λίντελοφ, ο οποίος τέθηκε νοκ-άουτ λόγω του ψυχολογικού σοκ που υπέστη μετά τη ληστεία στο σπίτι του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ