aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 452 εκατ. ευρώ κοστίζει ετησίως το ρόστερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 452 εκατ. ευρώ κοστίζει ετησίως το ρόστερ

Ιλιγγιώδες είναι το ποσό που καλείται να πληρώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόνο για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της. Σύμφωνα με τη Sun, το μισθολογικό κόστος έχει «εκτοξευθεί» στα 452 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Πιο ακριβοπληρωμένοι του ρόστερ είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εισπράττει 35 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ο Τζέϊντον Σάντσο που λαμβάνει 21,2 εκατ. ευρώ και ο Ραφαέλ Βαράν που βάζει στον τραποεζικό του λογαριασμό 21 εκατ. ευρώ. Μεταξύ των «καλοπληρωμένων» της αγγλικής ομάδας είναι, τόσο ο Μπρούνο Φερνάντες με απολαβές 11 εκατ. ευρώ τον χρόνο, όσο και ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος λαμβάνει 17.6 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2012 το ρόστερ της Γιουνάιτεντ στοίχιζε… μόλις 180 εκατ. ευρώ.
Στα 452 εκατ. ευρώ της μισθοδοσίας πρέπει να προστεθούν και τα 140 εκατ. ευρώ που δαπάνησε το κλαμπ αυτό το καλοκαίρι για μεταγραφές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ