aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜάντσεστερ Γ.: Ο Λισάντρο Μαρτίνες πήρε έμπνευση από Μέσι και φωνάζει τον Βέγκχορστ… Bobo!

Μάντσεστερ Γ.: Ο Λισάντρο Μαρτίνες πήρε έμπνευση από Μέσι και φωνάζει τον Βέγκχορστ… Bobo!

Ο Λισάντρο Μαρτίνες και η Αργεντινή του Μέσι απέκλεισαν την Ολλανδία του Βέγκχορστ από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν προημιτελικό για γερά νεύρα. Ο Βουτ Βέγκχορστ που τώρα αγωνίζεται δανεικός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε ως αλλαγή με την Ολλανδία πίσω στο σκορ με 0-2 και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Ο αγώνας που είχε πάρα πολύ ένταση, μάς χάρισε ένα δυνατό φωτογραφικό στιγμιότυπο με τους παίκτες της Αργεντινής να φωνάζουν προς τους αντιπάλους τους μετά το νικητήριο πέναλτι του Λαουτάρο Μαρτίνες, αλλά και μια δυνατή ατάκα.

Ο Βέγκχορστ περίμενε -σύμφωνα με όσα ο ίδιος δήλωσε- στη φισούνα με σκοπό να δώσει το χέρι του στον Λιονέλ Μέσι στο τούνελ. Ωστόσο ο αρχηγός της «Αλμπισελέστε» φανερά εκνευρισμένος του απευθύνθηκε ρωτώντας τον: «Τι κοιτάς ανόητε; Φύγε από εδώ» (Que miras bobo. Anda palla). Τα λόγια του pulga έγιναν viral και όπως φαίνεται παραμένουν στο προσκήνιο στα αποδυτήρια της… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!Ο Αργεντινός αμυντικός των «Κόκκινων Διαβόλων», Λισάντρο Μαρτίνες, επέλεξε να δει χιουμοριστικά το γεγονός και σύμφωνα με το καταλανικό «Sport» έχει δώσει στον νέο του συμπαίκτη Βουτ Βέγκχορστ το παρατσούκλι « Bobo».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ