aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜάντσεστερ Γ.: Η σύζυγος του Κασεμίρο τον υπερασπίστηκε για τις φήμες περί απιστίας

Μάντσεστερ Γ.: Η σύζυγος του Κασεμίρο τον υπερασπίστηκε για τις φήμες περί απιστίας

Η Άννα Μαριάνα Κασεμίρο υπερασπίστηκε τον σύζυγό της μετά το δημοσίευμα βραζιλιάνου περιοδικού που ισχυρίστηκε ότι ο έμπειρος μέσος ήταν άπιστος.

Το δημοσίευμα αποκάλυψε ότι ο διεθνής Βραζιλιάνος μέσος είχε σχέση με ένα μοντέλο για πέντε χρόνια, με ένα στιγμιότυπο οθόνης στο ρεπορτάζ που φέρεται να δείχνει μηνύματα μεταξύ του ζευγαριού.

Είπε μάλιστα ότι ο Κασεμίρο είχε πείσει την φερόμενη ως εραστή του να παραιτηθεί από τη δουλειά της. Το ρεπορτάζ συνέχισε να υποστηρίζει ότι βασιζόταν στη Βαρκελώνη ενώ ο Κασεμίρο έπαιζε στη Ρεάλ, αν και δεν είχαν μιλήσει από τα τέλη του 2022.

Η σύζυγός του διέψευσε τις φήμες γράφοντας: «Ω, φίλε, αλήθεια;», σε σχέση με την υποτιθέμενη ανταλλαγή μηνυμάτων που τραβήχτηκε και κοινοποιήθηκε, «Καλύτερα να ερευνήσεις πρώτα τις πηγές σου, απλώς κοιτάζω γύρω μου και ξέρω ότι δεν είναι αυτός»! Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και έχουν μαζί δύο παιδιά.

Ο Κασεμίρο δεν έχει ακόμη σχολιάσει δημόσια την υποτιθέμενη υπόθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ