aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜάντσεστερ Γ.: Απέκτησε τον Βέχορστ ως δανεικό από την Μπέρνλι

Μάντσεστερ Γ.: Απέκτησε τον Βέχορστ ως δανεικό από την Μπέρνλι

Στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της προχώρησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ολοκληρώνοντας το βράδυ της Παρασκευής (13/1) την απόκτηση του διεθνούς Ολλανδού φορ Βάουτ Βέχορστ από την Μπέρνλι, με μορφή εξάμηνου δανεισμού, χωρίς να συμπεριληφθεί στο deal οψιόν αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι.

«Ο Βάουτ έχει ένα σταθερό ρεκόρ σκοραρίσματος σε πολλές ευρωπαϊκές Λίγκες και οι ικανότητές του θα μας προσφέρουν μία διαφορετική διάσταση για το υπόλοιπο της σεζόν», τόνισε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Γιουνάιτεντ, Τζον Μέρτοχ.

«Μας τράβηξε το ενδιαφέρον επίσης η πολύ έντονη προσωπικότητά του και η αφοσίωση που δείχνει στο παιχνίδι του, στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα στο πνεύμα που ο προπονητής μας, Έρικ τεν Χαγκ, χτίζει στην ομάδα μας. Έδειξε τεράστια θέληση να έρθει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ