aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜανέ για το ρεκόρ με την Πάλας: «Γιατί να μην παίζουμε με αυτούς κάθε αγωνιστική;»...

Μανέ για το ρεκόρ με την Πάλας: «Γιατί να μην παίζουμε με αυτούς κάθε αγωνιστική;» (vid)

Ο Σαντιό Μανέ έγραψε ιστορία όντας ο παίκτης με σκοράρισμα σε 9 διαδοχικά ματς απέναντι σε έναν αντίπαλο και ευχήθηκε να μπορούσε να έπαιζε κάθε αγωνιστική απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

Ο Μανέ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους «κόκκινους» απέναντι στους «αετούς» το απόγευμα του Σαββάτου στο «Άνφιλντ», με τους Σαλάχ και Κεϊτά να τον συνοδεύουν και να διαμορφώνουν όλοι μαζί το 3-0 κόντρα στο σύνολο του Πατρίκ Βιεϊρά.

«Είμαι πάντοτε τυχερός απέναντι στην Πάλας, μου αρέσει να παίζω απέναντί τους και γιατί να μην μπορούμε να παίξουμε με αυτούς κάθε αγωνιστική;» είπε ο Σενεγαλέζος στην κάμερα με το χαμόγελο στα χείλη μετά το επίτευγμά του, έχοντας φυσικά φτάσει και στα 100 τέρματα με τη φανέλα του κλαμπ του λιμανιού στην Premier League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ