aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜανέ: «Μπορούμε να κατακτήσουμε τα πάντα»

Μανέ: «Μπορούμε να κατακτήσουμε τα πάντα»

Καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο η Λίβερπουλ, όπου προηγήθηκε με 3-0, νίκησε προχθές στο Γουέμπλεϊ τη Μάντσεστερ Σίτι με 3-2 και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας, την αρχαιότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση στον κόσμο.

Οι «κόκκινοι» έτσι έχουν πάντα τη δυνατότητα να γίνουν η πρώτη αγγλική ομάδα που θα έχει κατακτήσει στην ίδια σεζόν το τρεμπλ εντός των συνόρων (πρωτάθλημα, κύπελλο και League Cup), καθώς και το Champions League.

Η Λίβερπουλ ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο μέρος και κατάφερε να βάλει τρία γκολ, με τον Σάντιο Μανέ να στέλνει δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα (17′ και 45′). Ο Σενεγαλέζος σταρ υποστήριξε πως η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει όλους τους τίτλους:

«Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Η κατάκτηση όλων των τίτλων είναι ένα όνειρο, αλλά μπορούμε να τους κατακτήσουμε και θα παλέψουμε γι’ αυτό», τόνισε ο 30χρονος επιθετικός και συμπλήρωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα δύο γκολ για την ομάδα, αλλά νομίζω ότι η απόδοσή μας ήταν φανταστική. Κάθε παίκτης απόλαυσε το παιχνίδι γιατί κάναμε σωστά πράγματα τη σωστή στιγμή. Από την αρχή του παιχνιδιού παίξαμε πολύ καλά και δίκαια φθάσαμε στη νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ