aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜαμά Κριστιάνο: «Γιε μου, μην παντρευτείς την Τζορτζίνα, θέλει μόνο τα λεφτά σου»

Μαμά Κριστιάνο: «Γιε μου, μην παντρευτείς την Τζορτζίνα, θέλει μόνο τα λεφτά σου»

Μπορεί ο Πορτογάλος σούπερ σταρ και η σύντροφός του να είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια και μάλιστα να έχουν αποκτήσει και μια κόρη, αλλά η κυρία Ντολόρες προσπαθεί να αποτρέψει τον γιο της από το ενδεχόμενο να την παντρευτεί.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν σχετικά ρεπορτάζ η μητέρα του Ρονάλντο πιστεύει ότι η Τζορτζίνα δεν τον αγαπάει πραγματικά και τον θέλει μόνο για τα λεφτά του, που δεν είναι και λίγα. Κάθε άλλο!

Ο πορτογαλικός Τύπος, λοιπόν, υποστηρίζει πως η κυρία Ντολόρες μιλάει συνέχεια στον Κριστιάνο κάθε φορά που αυτός της λέει για το ενδεχόμενο να παντρευτεί την Τζορτζίνα.

Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που η εντυπωσιακή μελαχρινή είχε δηλώσει πρόσφατα, όταν είχε ερωτηθεί για το θέμα, πως «μακάρι να παντρευτούμε, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ