aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜάικ Άσλεϊ: Πούλησε τη Νιούκαστλ και το γιόρτασε με πεντάωρο γλέντι σε παμπ

Μάικ Άσλεϊ: Πούλησε τη Νιούκαστλ και το γιόρτασε με πεντάωρο γλέντι σε παμπ

Μετά από 14 χρόνια ο Μάικ Άσλεϊ αποχώρησε από τον ιδιοκτησιακό θώκο της Νιούκαστλ, παραχωρώντας αντί 350 εκατομμυρίων ευρώ τις Καρακάξες στον Σαουδάραβα Πρίγκηπα Μοχαμάντ Μπιν Σαλμάν και το fund του Ταμείου Δημοσίων Επενδύσεων του αραβικού κράτους.

Κι απ’ ότι φαίνεται, το γεγονός αυτό αποτέλεσε… λύτρωση και αφορμή για μεγαλοπρεπές γλέντι για τον Βρετανό μεγαλοεπιχειρηματία, ο οποίος εδώ και χρόνια βίωνε την απόλυτη αποστροφή από τους οπαδούς των Μάγκπαϊζ, με το «Ashley Out» να γίνεται συνώνυμό του.

Σύμφωνα με τη «Sun», o 57χρονος, ο οποίος εξέφρασε ήδη ενδιαφέρον για την αγορά της Ντέρμπι Κάουντι, γιόρτασε τα ευχάριστα νέα της πώλησης της Νιούκαστλ σε τοπική παμπ, παρέα με τους φίλους του, σε ένα ξεφάντωμα που διήρκεσε πέντε ώρες και περιλάμβανε άφθονο αλκόολ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πηγές του δημοσιεύματος, ο Άσλεϊ που μόλις είχε εισπράξει 350 εκατομμύρια ευρώ, άφησε φιλοδώρημα… πέντε λίρες σε μία από τις σερβιτόρες. Μάλλον τυπική συμπεριφορά Άσλεϊ για τους οπαδούς της Νιούκαστλ, που διαχρονικά ασκούσαν δριμεία κριτική για τα χρήματα που (δεν) ξόδευε για μεταγραφές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ