aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜαγκουάιρ: «Πάμε στο Άνφιλντ να πάρουμε τρεις βαθμούς για τους οπαδούς μας» (vid)

Μαγκουάιρ: «Πάμε στο Άνφιλντ να πάρουμε τρεις βαθμούς για τους οπαδούς μας» (vid)

Δηλώσεις παραχώρησε ενόψει του αποψινού ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19/4, 22:00), σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 30η αγωνιστική της Premier League ο αρχηγός των «Κόκκινων Διαβόλων», Χάρι Μαγκουάιρ. O υψηλόσωμος διεθνής Άγγλος κεντρικός αμυντικός τόνισε πως δεν αποτελεί κίνητρο για την ομάδα του να μειωθούν οι ελπίδες των «αιώνιων» αντιπάλων τους για το «quadruple» και ξεκαθάρισε πως ο στόχος της Γιουνάιτεντ είναι να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το «Άνφιλντ», ώστε να δώσουν χαρά στον κόσμο του κλαμπ.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν πιστεύω πως αποτελεί κίνητρο για εμάς το να μειώσουμε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για quadruple. Το ότι θα πάμε στο Άνφιλντ για να παίξουμε με τη Λίβερπουλ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για εμάς και τους φιλάθλους μας, είναι το κίνητρο μας. Οι φίλαθλοί μας είναι δίπλα μας συνεχώς και είναι είναι φανταστικοί σε μία δύσκολη για εμάς σεζόν. Θα ήταν υπέροχο να πάμε στο Άνφιλντ, να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη.

Δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερο κίνητρο όταν παίζεις σε τέτοια παιχνίδια. Αυτή η αντιπαλότητα είναι μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο και ξέρεις για αυτή με το που έρχεσαι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο ανυπομονούμε. Ξέρουμε πως πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας για να πάρουμε κάτι κόντρα στη Λίβερπουλ και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Χάρι Μαγκουάιρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ