aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜαγκουάιρ για την αλλαγή του αρχηγού στη Γιουνάιτεντ: «Δεν είναι αλήθεια, είμαστε ενωμένοι»

Μαγκουάιρ για την αλλαγή του αρχηγού στη Γιουνάιτεντ: «Δεν είναι αλήθεια, είμαστε ενωμένοι»

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διχασμένα, όλο και πληθαίνουν. Μάλιστα, η «Mirror» αποκάλυψε πρόσφατα πως υπάρχει ακόμη μία κόντρα με πρωταγωνιστές τους Ρονάλντο, Μαγκουάιρ και Ράνγκνικ.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» θέλει να πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Άγγλο αμυντικό και να το δώσει στον Κριστιάνο, επιθυμία που διχάζει τα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο Μαγκουάιρ, ωστόσο, διέψευσε το εν λόγω δημοσίευμα, κάνοντας λόγο για fake news και τονίζοντας πως όλοι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ενωμένοι ενόψει του ντέρμπι των Ρόδων απέναντι στη Λιντς την Κυριακή (20/02, 16:00).

«Έχω δει πολλά δημοσιεύματα για αυτή την ομάδα που δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια και αυτό είναι ακόμη ένα. Δεν θα αρχίσω να μιλάω για όλα όσα γράφονται απλώς έπρεπε να το ξεκαθαρίσω αυτό. Είμαστε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι ενόψει της Κυριακής. Απολαύστε τη μέρα σας», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο 28χρονος αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ