aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μαγκουάιρ: «Εφιαλτικό ξεκίνημα»

Απογοητευμένος μετά την αποτυχημένη πρεμιέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπράιτον, εμφανίστηκε ο αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων», Χάρι Μαγκουάιρ.

Χαρακτήρισε το ξεκίνημα της Γιουνάιτεντ εφιαλτικό, ενώ πρόσθεσε η ομάδα του μετά το 2-0 ήταν σαν αν σταμάτησε να παίζει.

«Κάναμε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα. Το να χάνουμε 2-0 στο ημίχρονο ενώ παίζουμε στο γήπεδό μας, απλά δεν είναι αρκετά καλό. Στη συνέχεια πήραμε την μπάλα στα πόδια μας, κάναμε ευκαιρίες και μειώσαμε, αλλά είναι μια πολύ άσχημη αρχή για εμάς».

Για το τι περνούσε από το μυαλό του μετά το 2-0: «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι αρκετά καλά και είχαμε τον έλεγχο, αλλά δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και από εκεί και πέρα ήμασταν πολύ αδύναμοι. Σαν να σταματήσαμε να παίζουμε. Τους δώσαμε την πρωτοβουλία και κάναμε πολλά λάθη. Ήταν ένα εφιαλτικό ξεκίνημα».

Για το τι τους είπε ο Τεν Χάαγκ στο ημίχρονο: «Μιλήσαμε για το πόσο σημαντικό θα ήταν να σκοράραμε το επόμενο γκολ. Το πετύχαμε και δείξαμε αρκετά καλά στοιχεία. Είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη, αλλά σε γενικές γραμμές δεν κάναμε αρκετά. Έπρεπε να είμαστε πιο δημιουργικοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ