aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜαγκουάιρ: «Έχω σημαντικό ρόλο στη Γιουνάιτεντ, ακόμα και όταν δεν παίζω»

Μαγκουάιρ: «Έχω σημαντικό ρόλο στη Γιουνάιτεντ, ακόμα και όταν δεν παίζω»

Στον σημαντικό ρόλο που συνεχίζει να παίζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρά το γεγονός ότι ο χρόνος συμμετοχής του έχει μειωθεί τους τελευταίους μήνες, στάθηκε σε δηλώσεις του Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε βασικός στην χθεσινή νίκη της ομάδας του κόντρα στην Μπέτις για το Europa League, όμως αυτό ήταν μόλις το 5ο του παιχνίδι ως βασικός μετά το Μουντιάλ, με τον Τεν Χαγκ να προτιμά τους Βαράν και Μαρτίνεζ ως δυάδα στόπερ.

Σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς στην Ανδαλουσία, ο 30χρονος στάθηκε στο γεγονός ότι συνεχίζει να παίζει σημαντικό ρόλο στη Γιουνάιτεντ, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο εκ των Αρχηγών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Έχω σημαντικό ρόλο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Καθημερινά προσπαθώ συμβάλω στην επιτυχία της ομάδας, είτε παίζω είτε όχι».

«Προφανώς θέλω να παίζω περισσότερο και να ξεκινάω βασικός σε περισσότερα παιχνίδια, αλλά έχω τον ρόλο μου ακόμα και όταν μένω εκτός. Είναι πολύ όμορφο να βγαίνεις στο γήπεδο φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Αυτό είναι το σημαντικότερο για εμένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ