aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜαγικός Κλοπ, δεν είχε ιδέα ποιο ήταν το πιτσιρίκι στην απονομή και το πήρε μαζί...

Μαγικός Κλοπ, δεν είχε ιδέα ποιο ήταν το πιτσιρίκι στην απονομή και το πήρε μαζί λόγω του μπαμπά του! (vids)

Τι απίθανος τύπος είναι αυτός! Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν είχε ιδέα ποιο είναι το παιδάκι που βρισκόταν δίπλα του στην απονομή του τροπαίου του Λιγκ Καπ και ο μικρός έζησε το όνειρο γιατί ο μπαμπάς του φώναζε στους παίκτες της ομάδας να το πάρουν μαζί τους!

Όσοι παρακολούθησαν την απονομή του τίτλου στους «κόκκινους», καθώς το τρόπαιο του Carabao Cup περνούσε απ’ όλα τα χέρια, ένας μικρούλης στεκόταν ανάμεσα στον Κλοπ και τον Άλισον. Ο Γερμανός προπονητής ρωτήθηκε για τον πιτσιρικά λίγο αργότερα και… δεν είχε ιδέα γιατί βρισκόταν εκεί πάνω και ποιος ήταν!

«Δεν ξέρω, είδα τον Άλισον να τον φέρνει μαζί μας πάνω και άκουγα τον μπαμπά του που φώναζε “αφήστε το παιδί να πιάσει το τρόπαιο”»! Μαγικό! Ο πιτσιρίκος από το πουθενά έζησε κάτι ανεπανάληπτο, χάρη στην ανθρωπιά του Άλισον, του Κλοπ και όλης της ομάδας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ