aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Μάχη Τότεναμ με Μπαρτσελόνα για τη χειρότερη φανέλα της σεζόν (pics)

Μάχη Τότεναμ με Μπαρτσελόνα για τη χειρότερη φανέλα της σεζόν (pics)

Οι εμφανίσεις των Μπαρτσελόνα και Τότεναμ για την σεζόν 2021-2022, διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Και το feedback από τις αντιδράσεις των οπαδών τους στα social media δεν είναι και τόσο καλό. Η αλήθεια είναι πως οι εταιρείες ένδυσης των ομάδων τα τελευταία χρόνια στοχεύουν στο μάρκετινγκ και οι επιλογές τους πολλές φορές είναι αμφιλεγόμενες ή στερούνται ευρηματικότητας. Κατά καιρούς υπάρχουν ορισμένα εντυπωσιακά αποτελέσματα, ωστόσο συχνά αποτυγχάνουν να ξεφύγουν από το σύνηθες ή την… σύγχυση.

Η νέα εμφάνιση της Μπαρτσελόνα παίζει με τα παραδοσιακά χρώματα -μπλε και κόκκινο- που ‘χάνονται’ το ένα μέσα στο άλλο κατά μήκος της κεντρικής ρίγας. Ο σταυρός του Αγίου Γεωργίου κοσμεί την άνω δεξιά πλευρά, στο ίδιο ύψος με το σήμα της ομάδας που βρίσκεται αριστερά. Μέσα από τον σταυρό ξεπροβάλλει φυσικά και το logo της Nike, ενώ κάτω από το στήθος εμφανίζεται και ο χορηγός (Rakuten). Στη φωτογραφία που προέβαλλε η ιστοσελίδα FootyHeadlines η φανέλα έχει το παραδοσιακό κολάρο στο λαιμό.

Το συνολικό σχέδιο δεν έκανε γκελ στους φίλους της Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός πως είναι τουλάχιστον περίπλοκο. Την ίδια στιγμή η νέα φανέλα της Τότεναμ συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια για τον ακριβώς αντίθετο λόγο. Πρόκειται για μια εντελώς flat άσπρη εμφάνιση, χωρίς κανένα απολύτως σχέδιο. Με το σήμα της ομάδας στα αριστερά, το logo της Nike δεξιά και τον χορηγό (AIA) κάτω από το στήθος, σε κόκκινη απόχρωση. Η λαιμόκοψη είναι σε σχήμα V και κάπου εκεί εξαντλείται η όποια αναφορά στη νέα φανέλα των Spurs.

Μερικά από τα σχόλια:

«Η φανέλα της Μπαρτσελόνα είναι κακή, αυτή της Τότεναμ βαρετή».

«Οτιδήποτε είναι καλύτερο από αυτή την εμφάνιση της Μπαρτσελόνα».

«Οι Spurs πρέπει να ηρεμήσουν λίγο με αυτά τα εξωπραγματικά σχέδια» – η αναφορά προφανώς με ειρωνική διάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ