aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Μάχη» στο Μάντσεστερ για Μπέιλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι φέρονται να ενδιαφέρονται για την περίπτωση του 26χρονου εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ, και σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun», δεν αποκλείεται σε λίγες μέρες να καταθέσουν επίσημη πρόταση στον παίκτη.

Μετά την προπέρσινη εξαιρετική του σεζόν, ο Γκάρεθ Μπέιλ τη τελευταία διετία κινείται σε ρηχά νερά, με τη Ρεάλ ωστόσο να θέλει να τον κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμα στην ισπανική πρωτεύουσα, προτείνοντας του μάλιστα συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Παρόλα αυτά, ο διεθνής ακραίος έχει εκφράσει δημοσίως σε παλαιότερες δηλώσεις του την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή ξανά στο αγγλικό πρωτάθλημα.
Συγκεκριμένα, ο Ουαλός έφτασε πολύ κοντά στην επιστροφή του στο Νησί αλλά μετά από προσωπική συζήτηση που είχε με τον πρώην προπονητή των «μερένχες», Ράφα Μπενίτεθ, αποφάσισε να μείνει στην Ρεάλ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ζινεντίν Ζιντάν σκέφτεται το ενδεχόμενο να πουλήσει τον Μπέιλ ώστε να βρει τα χρήματα για να αποκτήσει τον Εντέν Αζάρ από την Τσέλσι.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του 27χρονου αναμένεται να παίξουν οι Πεπ Γκουαρντιόλα και Ζοσέ Μουρίνιο, με το δεύτερο να φαντάζει πιθανότερος αντικαταστάτης του Λουίς Φαν Χάαλ στην τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ.

Παράλληλα, ο Ουαλός «έσπασε» το ρεκόρ του Γκάρι Λίνεκερ και έγινε ο πρώτος Βρετανός σκόρερ στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, καθώς τη φετινή χρονιά έχει πετύχει 15 γκολ σε 19 συμμετοχές με τη φανέλα της «βασίλισσας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ