aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Μάχη» Μπαρσελόνα - Γιουβέντους για τον Πογκμπά

«Μάχη» Μπαρσελόνα – Γιουβέντους για τον Πογκμπά

Το όνομα του Πολ Πογκμπά είναι και πάλι στο μεταγραφικό προσκήνιο με τη Μπαρσελόνα και τη Γιουβέντους να είναι έτοιμες να δώσουν… μάχη για να τον αποκτήσουν. Ο εκπρόσωπος του Γάλλου μέσου, Μίνο Ραϊόλα, βρίσκεται ήδη στην Αγγλία για να συζητήσει με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχετικά με την αποχώρηση του παίκτη από το «Ολντ Τράφορντ».

Το χάσμα ανάμεσα στον Πογκμπά και στον Ζοζέ Μουρίνιο δεν ήταν δυνατό να γεφυρωθεί και έτσι ο Γάλλος προτιμά να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Θα πάει στη Μπαρσελόνα ή θα επιστρέψει στη Γιουβέντους; Όλα είναι ανοιχτά καθώς «μπλαουγκράνα» και «μπιανκονέρι» τον θέλουν διακαώς και ο ίδιος δεν δείχνει να έχει προτίμηση.

Από τη μία θα ήθελε να αγωνιστεί στην ίδια ομάδα με τον Λιονέλ Μέσι, τον οποίο θαυμάζει πολύ, αλλά από την άλλη υπάρχει η «γηραιά κυρία» που του έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθεί σε παγκόσμιο αστέρι του ποδοσφαίρου και τον στήριξε σε δύσκολες στιγμές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ