aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜάχη Μπαρσελόνα-Άρσεναλ για Νταβίντ Λουίζ

Μάχη Μπαρσελόνα-Άρσεναλ για Νταβίντ Λουίζ

Ο Νταβίντ Λουίζ δεν κατάφερε να στεριώσει στη δεύτερη θητεία του στην Τσέλσι, αφού ο Αντόνιο Κόντε δεν φαίνεται να τον υπολογίζει τους τελευταίους μήνες. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είχε επιστρέψει το 2016 στην ομάδα του Λονδίνου από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά δε κατάφερε να πείσει τον Ιταλό τεχνικό για τις ικανότητές του. Το γεγονός πως το Μουντιάλ της Ρωσίας πλησιάζει και με δεδομένο πως ο Νταβίντ Λουίζ θέλει να βρίσκεται εκεί, θα φύγει από την Τσέλσι για να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Φυσικά το ενδιαφέρον για τον 30χρονο αμυντικό είναι μεγάλο, αλλά αυτοί που φαίνεται πως θα μονομαχήσουν είναι η Μπαρτσελόνα και η Άρσεναλ. Συγκεκριμένα, οι κανονιέρηδες βρίσκονται πιο κοντά στην απόκτησή του σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ενώ ο Αρσέν Βενγκέρ φαίνεται πως τον έχει και πιο πολύ ανάγκη.

Όσον αφορά στην Μπαρσελόνα, ο Έρνέστο Βαλβέρδε θέλει τον Βραζιλιάνο, όμως δεν καίγεται κιόλας αν σκεφτει κανείς πως η άμυνα των μπλαουγκράνα λειτουργεί με μαθηματική ακρίβεια. Παρόλα αυτά θα κάνει κίνηση να τον κάνει δικό της, όμως η Άρσεναλ είναι πιο μπροστά αυτή τη στιγμή, διότι έχει ήδη καταθέσει προσφορά 35 εκατομμυρίων ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ