aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜ. Σίτι - Μ. Γιουνάιτεντ: Μαγνητίζει η γιορτή στο Γουέμπλεϊ

Μ. Σίτι – Μ. Γιουνάιτεντ: Μαγνητίζει η γιορτή στο Γουέμπλεϊ

Σίτι έναντίον Γιουνάιτεντ σε «καυτή» μάχη για τρόπαιο του Κυπέλλου Αγγλίας (17:00, Cytavision3).

Οκτώ μέρες χωρίζουν τη Mάντσεσερ Σίτι και την Ίντερ από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στην Κωνσταντινούπολη. «Θα ήταν κάτι εξωπραγματικό να φέρουμε το “τρεμπλ”, ακόμα κι αν αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο με αγόρασε ο σύλλογος», είπε ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

«Υπάρχουν δύο τελικοί απέναντι σε δύο καλές ομάδες (Μάντσεστερ Γιουνίατεντ και Ίντερ)», πρόσθεσε ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι. Ο πρώτος τελικός, αυτός του Κυπέλλου Αγγλίας, σήμερα στις 17:00 στο Γουέμπλεϊ ανάμεσα στις ομάδες του Μάντσεστερ, προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον. Η μεγάλη γιορτή των Άγγλων ανάμεσα σε δύο ομάδες «κολοσσούς».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν φοβάται τον Έρλινγκ Χάαλαντ, σύμφωνα με τον αμυντικό της, Ραφαέλ Βαράν. Η Γιουνάιτεντ μπαίνει στον τελικό με στόχο να βάλει τέλος στην προσπάθεια της πρωταθλήτριας της Πρέμιερ Λιγκ για το back to back στο κύπελλο.

Ο Βαράν είπε: «Φόβος; Δεν υπάρχει περίπτωση… Γιατί; Ναι, ο Χάαλαντ είναι πολύ καλός παίκτης, το ξέρουμε όλοι. Αλλά ο κίνδυνος από τη Σίτι έρχεται από παντού, είναι μία πλήρης ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ