aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΛύγισε τη Γουίκομ και επέστρεψε στην Championship η Σάντερλαντ

Λύγισε τη Γουίκομ και επέστρεψε στην Championship η Σάντερλαντ

Στην Championship για πρώτη φορά μετά από μια τετραετία θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν η Σάντερλαντ, που επιβλήθηκε 2-0 της Γουίκομ στον τελικό των playoffs της League One και πήρε το τρίτο εισιτήριο ανόδου – μετά τις Γουίγκαν και Ρόδεραμ.

Η σπουδαία αναμέτρηση του “Wembley” ξεκίνησε με γκολ νωρίς, καθώς ο Έμπλτον έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με πολύ δυνατό σουτ στο 12’ – έχοντας πάρει την μπάλα πίσω από τη σέντρα!

Τη νίκη-άνοδο εξασφάλισε ο Στιούαρτ στο 79’, με τον Σκωτσέζο φορ να σκοράρει με ωραίο συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής και να σφραγίζει τη μεγάλη επιστροφή για τις «μαυρόγατες».

Η Σάντερλαντ είχε συμμετάσχει στα playoffs άλλες δύο φορές την προηγούμενη τετραετία, ωστόσο είχε μετρήσει έναν αποκλεισμό στα ημιτελικά και έναν χαμένο τελικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ