aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΛουκάκου: «Γονατίζουμε, αλλά και πάλι θα προκύψει μια ρατσιστική προσβολή...»

Λουκάκου: «Γονατίζουμε, αλλά και πάλι θα προκύψει μια ρατσιστική προσβολή…»

Ο Βέλγος στράικερ της Τσέλσι, μετά και την απόφαση του Μάρκος Αλόνσο να γίνει ακόμα ένας που σταμάτησε να γονατίζει καθώς δεν βρίσκει νόημα σε αυτό που συνεχίζεται δίχως τον παραμικρό αντίκτυπο, μίλησε για την ανάγκη να μιλήσουν οι ποδοσφαιριστές με τους αρμόδιους των social media, με την Κυβέρνηση και τις ποδοσφαιρικές Αρχές προκειμένου να βρεθούν νέες λύσεις…

«Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι πιο δυναμικό. Ναι, γονατίζουμε, ορισμένοι άλλοι χειροκροτούν, όμως ξανά στο τέλος των αγώνων όλο και κάποιος θα ακούσει μια προσβολή που θα έχει να κάνει με ρατσιστικό περιεχόμενο.

Θα πρέπει οι αρχηγοί των ομάδων, ή γενικά ποδοσφαιριστές με μεγάλη προσωπικότητα να κάνουν ένα meeting με τον CEO του Instagram, της Κυβέρνησης, της Ομοσπονδίας και της Ένωσης Ποδοσφαιριστών για να συζητήσουμε τι να κάνουμε.

Αν θες να σταματήσεις κάτι, τότε μπορείς. Εγώ ξέρω ότι πρέπει να παλέψω όχι μόνο για εμένα, αλλά για τον γιο μου, τα παιδιά που θα κάνω στο μέλλον, τον αδερφό μου, όλους τους συναδέλφους μου, τα παιδιά τους, για όλους… Στο τέλος της ημέρας, το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα παιχνίδι για να το απολαμβάνουμε» είπε ο Big Rom.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ