aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΛίβερπουλ: Υπέγραψε, φόρεσε τη νέα φανέλα και ανακοινώθηκε ο Τσιμίκας (vid)

Λίβερπουλ: Υπέγραψε, φόρεσε τη νέα φανέλα και ανακοινώθηκε ο Τσιμίκας (vid)

Επισημοποιήθηκε η μετεγγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ! Οι «Reds» επισημοποίησαν την απόκτηση του Έλληνα μπακ με ένα βίντεο στα social media στο οποίο φοράει για πρώτη φορά τη φανέλα της νέας του ομάδας, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα εξέδωσε και την ανακοίνωση. O Tσιμίκας έβαλε την υπογραφή του σε 5ετες συμβόλαιο και φωτογραφήθηκε με το… χαμόγελο στα χείλη! Λογικό άλλωστε, στην πρωταθλήτρια Αγγλίας θα συνεχίσει την καριέρα του!

«Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ υπερήφανος που είμαι εδώ. Για εμένα η Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι τιμή μου να είμαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα. Το έβλεπα στην τηλεόραση και έλεγα πως είναι ένα όνειρό μου από τότε που ήμουν μικρός να έρθω να παίξω εδώ. Με σκληρή δουλειά και αφοσιώση και με το τι μου ζητάει ο προπονητής, δουλεύοντας κάθε ημέρα σκληρά στις προπονήσεις, μπορώ να είμαι στο κορυφαίο επίπεδο. Θέλω να πετύχω τους στόχους μας. Να κερδίσουμε ξανά το πρωτάθλημα και το Champions League», δήλωσε ο Έλληνας μπακ κατά την υπογραφή του συμβολαίου του.

O Tσιμίκας θα αγωνίζεται με το νούμερο 21 στην πλάτη, όπως ακριβώς και στον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ