aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΛίβερπουλ: Το πρώτο γκολ του Λουίς Ντίας μένει στην ιστορία της φετινής Premier

Λίβερπουλ: Το πρώτο γκολ του Λουίς Ντίας μένει στην ιστορία της φετινής Premier

Πρώτη φορά σκόρερ με την κόκκινη φανέλα ο Λουίς Ντίας, σημαντικό επίτευγμα για εκείνον, όμως, για να οδηγηθεί η μπάλα στα δίχτυα, η φάση της Λίβερπουλ μένει στην ιστορία του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ δεν χρειάστηκε πολλά παιχνίδια για να βρει στόχο και από την πρώτη στιγμή έχει δείξει πόσο ορθή επιλογή ήταν από τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ταιριάζοντας απόλυτα με το στυλ παιχνιδιού της ομάδας και όντας ακόμα μια τρομερά αξιόπιστη μονάδα για την τριπλέτα που θα παρουσιάζεται κάθε φορά στην επίθεση, ο Λουίς Ντίας έσπασε το ρόδι στο ματς με την Νόριτς, το απόγευμα του Σαββάτου.

Ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 3-1 από ασίστ του Χέντερσον που πέρασε τη μπαλιά απ’ όλα τα σώματα για να φτάσει κάθετα στον Ντίας κι εκείνος νίκησε τον Γκαν για το αποτέλεσμα του ματς στο «Άνφιλντ».

Στην δημιουργία του γκολ, η μπάλα έχει μεταφερθεί από τους παίκτες των «κόκκινων» με 34 διαδοχικές και ανενόχλητες μεταβιβάσεις. Αυτές είναι και οι περισσότερες που έχουν γίνει στην ανάπτυξη μιας ομάδας με αποτέλεσμα το γκολ στο φετινό πρωτάθλημα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ