aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΛίβερπουλ: Θα κάνει πανηγυρική παρέλαση ανεξαρτήτως αν θα πάρει πρωτάθλημα ή Champions League!

Λίβερπουλ: Θα κάνει πανηγυρική παρέλαση ανεξαρτήτως αν θα πάρει πρωτάθλημα ή Champions League!

Πανηγυρική παρέλαση στους δρόμους του Λίβερπουλ, ακόμα και αν η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα ή το Champions League (έχουν ήδη σηκώσει League Cup και FA Cup), θα πραγματοποιήσουν οι «Reds», όπως έκαναν γνωστό με επίσημη ανακοίνωσή τους.

Η παρέλαση θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου, μία μέρα δηλαδή μετά τον μεγάλο τελικό της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σταντ ντε Φρανς» του Παρισίου, με την ομάδα να απαντάει θετικά στην πρόταση της δημάρχου της πόλης, Γιοάν Άντερσον.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Λίβερπουλ, στην παρέλαση θα «δώσει το παρών» όλη η ομάδα, ενώ στο λεωφορείο θα βρίσκονται και αντιπρόσωποι του γυναικείου τμήματος, που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Championship και πανηγύρισε την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της χώρας!

Επιπλέον, εκείνη τη μέρα θα είναι και η θλιβερή επέτειος του Χέιζελ, οπότε θα αποδοθούν τιμές στα 39 θύματα της τραγωδίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ